SPREMITE SE ZA TABOO: 3 razloga zbog kojih nipošto ne smete da propustite NOVU OPAKU SERIJU Toma Hardija! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

MRAČNa istorijska fikcija

SPREMITE SE ZA TABOO: 3 razloga zbog kojih nipošto ne smete da propustite NOVU OPAKU SERIJU Toma Hardija! (VIDEO)

U prvoj nedelji emitovanja serija je dostigla rejting 9.3 na IMDb-u
Objavljeno: 11:20h

Ridli Skot i Tom Hardi su izgleda idelana kombinacija za pravljenje odlične serije. U njihovoj produkciji nastala je nova serija "Taboo" čije emitovanje je počelo prošle nedelje i koja već dostigla rejting 9.3 na IMDb-u. Ovo su tri razloga zbog kojih ne bi trebalo da je propustite!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

1. Tom Hardi

Ako volite istorijsku fikciju, mračnu atmosferu, Toma Hardija i ubistva, "Taboo" je za vas! Priča počinje kada se Džejms Kizaja Delani (Hardi) vraća u London iz Afrike nakon očeve smrti. Delani je grub, mračan i amoralan lik. Ipak, on je pozitivac! Delani nemilosrdno pravi marionete od ostalih likova. Mnogi tvrde da "Taboo" ne bi bio to što jeste bez Toma Hardija. "Taboo" je serija Toma Hardija koja slavi Toma Hardija i u kojoj on briljira!

2. Srce Tame

Radnja serije "Taboo" se događa u mračnom istorijskom trenutku kada evropski imperijalizam počinje da se cepa između vikorijanskih vrednosti i "tame" koja izbija na površinu. Delani se vraća iz Afrike, mučen onim što je video i spreman da sve uzdrma iz temelja!

3. Negativci

Ako ne gledate "Taboo" zbog Hardija, gledajte je zbog "Istočnoindijske kompanije", koju vodi grupa direktora koji upravljaju svojim marionetama iz fotelja. Džonatan "The High Sparrow" Prajs je posebno zabavan kao vodeća ruka kompanije. Ima nešto u tom frustriranom starom belom čoveku što ga čini očajnički spremnim da zadrži moć!!!

(Espreso.co.rs / MTV / GQ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.