Frajeri, znate li kako da smuvate Zone? Naravno da ne! Ali evo kad i gde možete to da naučite!
Foto: Promo

Zdravo živo Zone

Frajeri, znate li kako da smuvate Zone? Naravno da ne! Ali evo kad i gde možete to da naučite!

Nije naivan Hadži Zamfir!
Objavljeno:

Ulaznice za beogradsku premijeru dugo očekivanog nastavka filma "Zona Zamfirova drugi deo", zakazanu za 24. januar u 20.30, su u prodaji i mogu se kupiti na blagajnama Sava Centra i svim prodajnim mestima "Eventima".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Petnaest godina nakon što je ekranizovana ljubavna priča Stevana Sremca o Zoni i Manetu, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču "Zona Zamfirova drugi deo" o životu u braku čuvenog para dve godine nakon venčanja. U nastavku njihovu ljubavnu sagu dočaraće Brankica Sebastijanović kao Zone i Milan Vasić kao Mane, a režiju potpisuje Jug Radovojević.

Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak, smešteni su u period između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, koji je zaslužan i za prvi film "Zona Zamfirova", kaže kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana lepota naše zemlje u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

U filmu glume i Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Tanja Bošković, Milan Lane Gutović, Ivan Bekjarev, Goran Jevtić, Nela Mihajlović, Branko Đurić, Dragan Vujić Vujke, Miki Krstović, Jugoslava Drašković, Milan Kalinić, kao i gost iz Makedonije glumac Nikola Ristanovski koji tumači Hadži Zamfira.

Svečanoj beogradskoj premijeri, prethodiće pretpremijere po Srbiji već od 18. januara, a nakon novosadske premijere 25. januara u Areni Cineplex, uslediće i premijere po gradovima Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, kao i premijere u evropskim gradovima, gde će se film od 26. januara naći na redovnom bioskopskom repertoaru zemalja Evropske unije. Biće ovo prvi domaći film koji će se istovremeno prikazivati na inostranom i domaćem repertoaru.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.