Majkla Džeksona GLUMI BELAC! Nova britanska serija RAZBESNELA OBOŽAVAOCE kralja popa! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Sky Arts

Urbani mitovi

Majkla Džeksona GLUMI BELAC! Nova britanska serija RAZBESNELA OBOŽAVAOCE kralja popa! (FOTO) (VIDEO)

Serija je sastavljena od priča o poznatim ličnostima, među kojima je i ona zajedničkoj turneji Majkla Džeksona, Elizabet Tejlor i Marlona Branda...
Objavljeno: 12:47h

Obožavaoci Majkla Džeksona bili su besni kada su, prošle godine, saznali da će Džozef Fajns glumiti njihovog idola. A kada je u sredu objavljen trejler za novu britansku seriju "Urban Myths", burne reakcije su dostigle vrhunac!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Urbani mitovi" su serija sastavljena od priča o poznatim ličnostima, među kojima je i ona zajedničkoj turneji Majkla Džeksona, Elizabet Tejlor i Marlona Branda. Pored Fajnsa, Tejlorovu glumi Stokard Čening, a Branda slavni britanski glumac Brajan Koks.

Džeksonovi obožavaoci od početka smatraju uvredljivim da Džeksona glumi bela osoba. Tviter je prepun komentara tipa "Ovo je najveće nepoštovanje koje sam ikada video!".

Sam pokojni pevač je takvu ideju, u intervjuu kod Opre Vinfri 1993. godine, odbacio. Na pitanje o navodima da želi da ga u reklami za Pepsi glumi beli dečak Džekson je odgovrio:

- To je tako glupo. To je smešna, potpuno zastrašujuća priča. To je ludost! - rekao je on.

Fajns je za Holivud riporter rekao da priča nije biografska i da se radi o "Majklu tokom njegovih poslednjih dana kada je, moram biti iskren, izgledao znatno drugačije nego kad smo odrastali uz njega".

(Espreso.co.rs / Huffington post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.