12 serija koje će vas 2017. godine DRŽATI ZALEPLJENE ZA EKRAN! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

dosta obećavaju!

12 serija koje će vas 2017. godine DRŽATI ZALEPLJENE ZA EKRAN! (FOTO) (VIDEO)

Ako je suditi prema najavama novih serija za 2017. godinu, pred njima je, bar "na papiru", sjajna budućnost...
Objavljeno: 22:57h

Prošlu godinu obeležilo je dosta kvalitetnih serija. Gledali smo nove sezone starih, kao i potpuno nove serije pred kojima je sjajna budućnost. Ova 2017. barem "na papiru" deluje obećavajuće!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vraćaju se "Narcos", "Making a Murderer" dobija drugu sezonu, "Sherlock" četvrtu, "Fargo" treću, a neočekivani hit "Stranger Things" već je jedna od najiščekivanijih serija. Predstavljamo vam 12 novih serija koji dosta obećavaju!

Taboo

Ako ste gledali "Peaky Blinders", obradovaće vas informacija da autor serije Stiven Najt u saradnji sa Kristoferom Nolanom u 2017. sprema seriju "Taboo". Radnja je smeštena je u London 19. veka. Glavni glumac Tom Hardi igra istraživača koji se vraća iz mrtvih sa vrećom afričkih dijamanata, oštrim pogledom i željom za osvetom.

Guerilla

Šestodelna mini serija sa, Idrisom Elbom u glavnoj ulozi, prati ljubavnu priču smeštenu u sedamdesete, u čijem središtu se nalazi se militantna grupa boraca za ljudska prava. Priča prati njihovu borbu protiv kontraobaveštajne jedinice Skotland jarda, čija misija je da saseče aktivizam u korenu.

foto: Reuters / Dylan Martinez

American Gods

Kultna kombinacija mitologije i amerikane postaće verovatno jedna od najzanimljivijih serija godine. Priča prati borbu između starih i novih božanstava.

McMafia

Nova BBC-jeva serija je priča o sinu bivših ruskih mafijaša koji spletom okolnosti biva upleten u svet korumpiranih političara, tajnih službi i pranja novca. Serija prema bestseleru Gardijanovog novinara Miše Glenija delom je snimana i u Zagrebu.

foto: Youtube printscreen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.