NOSTRADAMUS JE PREDVIDEO USPON BITKOINA? Misteriozni spisi iz 16. veka otkrili sudbinu nove valute!
Bitkoin, Foto: EPA

staro proročanstvo

NOSTRADAMUS JE PREDVIDEO USPON BITKOINA? Misteriozni spisi iz 16. veka otkrili sudbinu nove valute!

Čuveni prorok prevideo je ovu valutu

Objavljeno:

Bitkoin je kriptovaluta koja je obavijena velom misterije, a sada kruže priče i da je njegovo pojavljivanje predivdeo i čuveni prorokNostradamus u 16. veku.

Navodi se da još 1555. godine Nostradamus pisao o tome. Njegovi stihovi opisuju posrnule nacije i novu formu novca koja se diže iz ponora. - Nažalost, veliku naciju ćemo videti vidno uznemirenu, a sveti zakon u potpunoj rupi. Hrišćanstvo će promeniti zakone kada se otkrije novi izvor srebra i zlata”, pisalo je – “Veliki kredit zlata i obilje srebra izazvaće divljenje onih zaslepljenih požudom. Kopije zlata i srebra će posle krađe biti bačene u jezero i tako otkriti da je sve iscrpljeno i raspušteno. - piše prorok.

Ipak, Brajan Djuning, autor jedne internet radio emisije, kaže da bi trebalo da budemo obzirni kada je reč o tumačenju Nostradamusa.

- Teško je razumeti Nostradamusa, a mnogi pokušavaju na kreativan način da ga interpretiraju i zakomplikuju, pa troše vreme na elaborate koji su često duži od onoga što je Nostradamus uopšte napisao. Mnogo toga nije baš tačno - kaže on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / B92.net )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.