Kad vidite ovu fotku, svašta vam nešto padne na pamet. Međutim, Džesika je jedna sasvim neobična i drugačija devojka! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/jessicanaziri

GIK ZA TEHNOLOGIJU

Kad vidite ovu fotku, svašta vam nešto padne na pamet. Međutim, Džesika je jedna sasvim neobična i drugačija devojka! (FOTO) (VIDEO)

Ako vam sve ovo zvuči zbunjujuće i čudno, pogledajte fotografije i sve će vam biti jasno

Objavljeno:

Venčanja su za mladence i njhove porodice veoma poseban dan, većina se trudi da bude originalna i drugačija, a ova devojka napravila venčanje baš po svojoj meri.

Budući da je Džesika Naziri zaljubljenik u tehnologiju i osnivač TechSesh.co rešila je da to spoji sa venčanjem. I uspela je na najluđi mogući način! Ne samo da je dobila ono što je oduvek želela već on njoj pišu mediji širom sveta.

Ukras za kosu koji je nosila napravljen je u 3D štampaču, dok su buketi bili od kablova za USB. Naravno, ceo događaj je preatio dron dok su gosti na poklone dobili baterije za bežično punjenje.

Ako vam sve ovo zvuči zbunjujuće i čudno, pogledajte fotografije i sve će vam biti jasno. Ovo je definitivno način da se napravi venčanje za ljubitelje tehnologije. I priznajemo, sve izgleda fenomenalno!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.