Mmmmmm... Poželećete da je pojedete, ali ova ČOKOLADA ima DRUGU namenu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/23 Devices

SAMO ZA PRAVE SLADOKUSCE

Mmmmmm... Poželećete da je pojedete, ali ova ČOKOLADA ima DRUGU namenu! (VIDEO)

Ukoliko je vaš uređaj kompatibilan sa ovom stanicom, možete da ga napunite tako što ćete ga samo prisloniti na njegovu površinu
Objavljeno: 16:06h

Zabava za sve gikove može da počne, jer ko je još mislio da će osmisliti čokoladnu stanicu za punjenje uređaja. Chocolate Hub je jedinstven i po tome što ima i QI bežičnu mogućnost punjenja telefona. Sve što je potrebno za ovu poslasticu je da uređaj ima USB-C konekciju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Apple novi MacBook Pro ima ovu opciju, tako da možete da ga puniti na ovoj čokoladnoj stanici.

Chocolate Hub još uvek nije ušao u serijsku proizvodnju, a 11. novembra biće predstavljen. Ono što je potrebno da bi nastao ovaj genijalan gedžet je 20.000 dolara.

Ime je nastalo na osnovu jedinstvene površine od koje je napravljen i pogodan je za većinu smartfona i modela telefona. Jedina mana je možda što novi iPhone 7 i iPhone 7 Plus ne podržavaju bežično punjenje uređaja.

Ukoliko je vaš uređaj kompatibilan sa ovom stanicom, možete da ga napunite tako što ćete ga samo prisloniti na njegovu površinu.

Chocolate Hub ima i 4K HDMI port i super brzi USB 3.0, koji prati i SD 3.0 čitač kartice, zbog čega je on nešto što morate da posedujete.

(Espreso.co.rs / Coolest-gadgets)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.