Novi iPhone će svi poželeti da imaju (FOTO)
Foto: Beta

novi model spreman

Novi iPhone će svi poželeti da imaju (FOTO)

Kao i prethodnih godina, Apple će nove telefone predstaviti najverovatnije u septembru
Objavljeno: 10:10h

Iako ovi uređaji neće izgledati drastično drugačije u odnosu na trenutne iPhone telefone, doneće razna poboljšanja, kako hardverska tako i softverska. Za 7 dana je ovu igricu skinulo milion ljudi, a ona je napravljena sa jednim ciljem! (VIDEO) Najnovije glasine otkrivaju da će iPhone 7 Plus imati dual kameru sa optičkom stabilizacijom slike, dok će iPhone 7 imati regularnu kameru bez optičke stabilizacije slike. Međutim, analitičar Nomura Securities firme Kris Čeng, sada tvrdi da će oba modela imati OIS.

foto: Beta

Kao što znate, optička stabilizacija slike dostupna je na iPhone 6 Plus i iPhone 6s Plus telefonima. No, iPhone 7 će možda biti prvi telefon sa ekranom od 4.7 inča koji će imati optičku stabilizaciju slike.

foto: Beta

Iz ove firme dolazi i informacija da Sony, koji je zadužen za kamera module, neće moći da proizvede dovoljan broj, tako da će deo posla preuzeti LG. Korisnici ne treba da brinu, kvalitet slike će biti vrhunski kao i do sada. Kao i prethodnih godina, Apple će nove telefone predstaviti najverovatnije u septembru. (Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.