Zbog ove dizajnerske promene svi se vesele iPhoneu 8! (VIDEO)

saradnja sa samsungom!

Zbog ove dizajnerske promene svi se vesele iPhoneu 8! (VIDEO)

iPhone 8, koji dolazi na tržište sledeće godine, mogao bi da donese velike promene i zauvek promeni svet mobilnih telefona
Objavljeno: 17:44h

Mnogi su se već pomirili s tim da iPhone 7 koji stiže ove jeseni najverovatnije neće imati previše atraktivnih noviteta, a biće dizajniran otprilike kao i sadašnji iPhone 6S. Da li ste se ikada zapitali šta znači i u iPhone? (FOTO) (GIF) Zbog toga je sve više pažnje usmereno na iPhoneu 8 (ili kako će se već zvati) koji bi svetlo dana trebalo da ugleda sledeće godine. On bi trebalo da donese i velike dizajnerske promjene, a popularni bloger John Gruber na svom podcastu The Talk Show kazao je kako će cela prednja površina iPhonea 8 biti ekran, odnosno da neće imati rubova iznad i ispod ekrana. Apple priprema bežične punjače za iPhone! To znači i da će Touch ID senzor otiska prsta, prednja kamera, zvučnici i ostali senzori biti ugrađeni ispod ekrana.

Kako će to dizajnerski rešiti u Appleu tek ćemo saznati, no nedavno smo videli ekran koji je predstavio LG u kojem je senzor otiska prsta smešten ispod samog stakla. DONIRAJTE SPERMU u zamenu za IPHONE 6S! Ranije su glasine ukazivale i na to da će Apple u sledećem ajfon telefonu koristiti fleksibilni OLED ekran, a nagađa se da su za njihovu proizvodnju sklopili ugovor sa Samsungom. (Espreso.co.rs / Izvor: Express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.