Švedska tehnologija: Zašto ovaj telefon ima crveno dugme? (FOTO)
Foto: Promo/Doro.se

PRAVA CIGLICA

Švedska tehnologija: Zašto ovaj telefon ima crveno dugme? (FOTO)

Model može da bude 30 minuta pod vodom i da radi, a otporan je na prašinu i ima bateriju dugog veka
Objavljeno: 18:48h

Čak i ako ste potpuno sami negde, ne brinite ovaj telefon vam čuva leđa. Model Doro 8020X je dostupan u Evropi i Velikoj Britaniji i podseća na sve vodotporne smartfone, osim što ima jedan poseban dodatak.

Verovali ili ne, ovaj telefon može da vam spasi život uz pomoć jednog dugmeta. Crveno dugme se nalazi sa strane i može da pošalje S.O.S poruku sa GPS lokacijom korisnika.

Doro 8020X je idealan za one koji se često nalaze u opasnim situacijama, poslovno ili privatno, ili kako bi rekli za one sa aktivnim životnim stilom.

Povratak legende: Posle 17 godina Nokia 3310 je u prodaji! (VIDEO)

Doro je kompanija iz Švedske koja je specijalizovana za tehnologiju koja pomaže starijim ljudima i ljudima sa posebnim potrebama. Ovaj model namenjen posebnoj grupi ljudi, od građevinskih radnika, preko onih koji se bave zdravstevnom negom, pa sve do socijalnih radnika i onih u teškoj industriji.

Model može da bude 30 minuta pod vodom i da radi, a otporan je na prašinu i ima bateriju dugog veka. Ova "cigla" koristi Android OS i svakako je jedan od zanimljivijih modela na tržištu.

(Espreso.co.rs / Mashable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.