Zanimljivo: Prototip iPhone - a 8 jako podseća na prvi, iz 2007.
Foto: Filip Plavčić

decenijski flešbek!

Zanimljivo: Prototip iPhone - a 8 jako podseća na prvi, iz 2007.

Fotografije pokazuju uređaj iz svih uglova
Objavljeno:

Dizajner Bendžamin Geskin je postavio slike navodnog prototip modela iPhone-a 8.

On se bavi pravljenjem realističnih modela na osnovu procurelih informacija iz kompanija, a na svom Tviter profilu navodi da je i sam izvor nekih od njih.

MORAŠ DA PRIZNAŠ: Jedina kamera koja je na tvom telefonu bitna je ona koja pravi selfije!

Ono što se vidi na njegovom Tviteru, bi trebalo da izgleda kao i pravi uređaj, sem što je prazan iznutra.

Fotke pokazuju uređaj iz svih uglova. I poklapa se sa glasinama koje smo čuli o novom telefonu: Dve neprekinute ravni stakla sa okvirom od nerđajućeg čelika u između. Postoji vertikalno orijetntisana kamera pozadi. a senzor za detekciju otisaka prsta se nigde ne vidi, sto znaci da je verovatno ispod stakla.

foto: Prinstcreen/YouTube/ZoneofTech

Prednje staklo izgleda da je potpuno ravno; pozadi, blago je zakrivljeno, što čini ceo uređaj jako sličnim originalnom iPhone-u.

Čuli smo glasinu ranije, i sada gledamo u moguće otelotvorenje uređaja, takoreći, i nismo sigurni šta da mislimo: Izgleda lepo ali i razočaravajuće na neki način. Ali, đavo je u detaljima. Na primer, Geskin tvrdi da će ram od nerđajućeg čelika biti obojen u crno, što znači da će ceo uređaj biti crn.

Završeni telefon, Geskin tvrdi, će biti iste veličine kao regularni iPhone 7; imaće konektor za osvetljenje, i jedino što će odvlačiti pažnju od potpuno crnog monolitnog izgleda će biti kamera na zadnjoj strani.

A šta je sa selfi kamerom, zvučnicima i senzorima na prednjoj strani?

Geskin ima odgovor i na to, u obliku još jedne šeme. Ova pokazuje kako će Apple možda staviti sve to na vrh prednje strane telefona, smanjujući mu veličinu.

Sve to zvuči i izgleda ok (osim, možda, vertikalne zadnje dualne kamere), ali ima još glasina koje su skoro izašle, te je ovo samo jedna od mogućnosti za izgled novog iPhone-a.

Ostaje da se vidi da li će nas Apple opet iznenaditi.

(Espreso.co.rs / Mashable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.