PROSLAVITE USKRS VESELO: Kucanje Viberovim jajima na novom prazničnom botu
Foto: Promo

Novine na Viberu

PROSLAVITE USKRS VESELO: Kucanje Viberovim jajima na novom prazničnom botu

Viber je načinio novi veliki korak u kreiranju digitalne dimenzije obeležavanja i uživanja u praznicima kroz novi bot za pametne telefone i tablete
Objavljeno: 09:31h

Viber predstavio novi zabavni interaktivni bot – u želji da uvede Uskršnje kucanje jajima u digitalnu eru širom našeg regiona Jedan od vaših omiljenih prolećnih praznika – Uskrs – od sada će vama i vašim prijateljima doneti još više zabave, veselja, smeha i boja, i to sve – na vašem dlanu!

Viber je načinio novi veliki korak u kreiranju digitalne dimenzije obeležavanja i uživanja u praznicima kroz novi bot za pametne telefone i tablete - koji korisnike i slavljenike poziva na Uskršnje kucanje jajima.

Najluđa stvar novog iPhone 8 izgleda da nije ekran! (VIDEO)

Za početak – preuzećete besplatno novi paket Uskršnjih stikera na Viberu ovde (“Uskršnji praznici” je naziv paketa u sekciji Besplatnih stikera u pretrazi) i sami dizajnirati vaše takmičarsko Uskršnje Viber jaje. Kada ga tako pripremite i uglancate za kucanje, pozvaćete vaše prijatelje preko Vibera da prihvate vaš izazov za kucanje Uskršnjim Viber jajima.

foto: Promo

Veliki natpis BOOM na ekranu će označiti da ste se kucnuli – a zatim sledi informacija o tome čije je jaje pobedilo.

foto: Promo

Ali, bez obzira da li ste pobedili u toj rundi kucanja Viber jajima, osvojili ste besplatan paket gotivnih Viber Uskršnjih stikera.

foto: Promo

Uz rastuću popularnost višefunkcionalnih čet botova kao inovativnog sredstva za dvosmernu razmenu informacija bogatog sadržaja širom sveta, Viber i ovim primerom ističe mogućnosti automatizovane komunikacije - koja će u budućnosti sve više i češće biti na raspolaganju svojim korisnicima.

foto: Promo

Zauzmite se oko svog Viber Uskršnjeg jajeta, i možda će vam upravo ono doneti titulu apsolutnog šampiona u Uskršnjem kucanju ovih lepih prolećnih dana!

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.