Najluđa stvar novog iPhone 8 izgleda da nije ekran! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ConceptsiPhone

već se šuška

Najluđa stvar novog iPhone 8 izgleda da nije ekran! (VIDEO)

Gotovo je nemoguće poverovati u ono što se priča o novom iPhone, ali izraelski sajt tvrdi da su nove funkcije sasvim verovano prisutne
Objavljeno:

Glasine o iPhone-u 8 postaju sve luđe.

Novi izveštaj sa izraelskog tech sajta 'The Verifier' tvrdi da iPhone 8 dolazi sa ''pametnim konektorom'' (''Smart Connector''), koji bi mogao da se koristi za konekciju sa VR ili AR hedsetom

Sajt je tvrdio ranije ove godine da Apple radi na grupnim FaceTime pozivima za iOS 11.

Tastatura kao pisaća mašina - hit koji će osvojiti svet (VIDEO)

U novom izveštaju, sajt tvrdi da će iPhone 8 možda imati takozvani

''pametni konektor'' za bežično punjenje (o kome su glasine široko rasprostranjene i koji se iščekuje) i za punjenje VR i AR hedseta. Takođe će možda moći da se poveže na druge dodatke, kao što su slušalice.

Apple su koristili ''Smart Connector'' na iPad-u Pro, ali nisu uradili ništa spektakularno sa njim. Od njegovog lansiranja prošle godine, jedini zvanični Apple dodatak koji koristi konektor je Apple ''Smart Keyboard'' aplikacija.

Procureli podaci od prošle godine otkrivaju da se Apple igrao sa idejom da uključi 'Smart Connector' u iPhone 7, ali su na kraju odustali od ideje. Vrlo je moguće da će ta ideja biti sprovedena u delo na novom iPhone 8.

Glasine o iPhone 8 tvrde da će ovo biti najveći redizajn iPhone modela još od prvog modela iz 2007. Priča se da će imati novo staklo i telo od nerđajućeg čelika, i OLED displej od ivice do ivice, home dugme ugrađeno ispod ekrana, pored pomenutog bežičnog punjenja.

(Espreso.co.rs / Mashable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.