Bixby batler - stiže na Galaxy S8! (FOTO)
Foto: Samsung / Promo

nema više čekanja

Bixby batler - stiže na Galaxy S8! (FOTO)

Bixby je naslednik S Voice aplikacije, koja je još uvek prisutna na svim Galaxy uređajima, kao što je Google Assistant korak napred od Google Now prenosi GSMArena
Objavljeno:

Samsung Galaxy S8 će biti prikazan za dve nedelje, a mi već znamo da bi trebao imati posebno dugme sa strane, za glasovnog asistenta po imenu Bixby. Samsung-ov sajt u Italiji je pružio finalni dokaz za to, tako što je dodao AI opciju u uslove korišćenja (Terms and Conditions) i tako potvrdio čemu će služiti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Izjava o privatnosti napominje da je Bixby glasovna opcija. Sa njom ćete „kontrolisati sve operacije“ vašeg mobilnog uređaja. Uslovi korišćenja se odnose ne samo na telefone nego i na nosive gedžete pa se Bixby može očekivati i na sledećoj generaciji Gear pametnih satova.

Da li ih imate? Dve aplikacije koje CIA NE može da špijunira!

Bixby je naslednik S Voice aplikacije, koja je još uvek prisutna na svim Galaxy uređajima, kao što je Google Assistant korak napred od Google Now prenosi GSMArena.

Kroz kognitivnu toleranciju, Bixby će biti dovoljno pametan da razume vaše komande čak i ako ih izdate sa nepotpunim informacijama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.