Da li ih imate? Dve aplikacije koje CIA NE može da špijunira!
Foto: Giphy

bezbednost na prvom mestu

Da li ih imate? Dve aplikacije koje CIA NE može da špijunira!

Vikiliks je u Vault 7 dokumentima, na preko 8.000 strana objavio kako je američka CIA godinama vršila program špijunaže korisnika širom sveta putem mobilnih telefona, interneta, kompjutera, ali i pametnih televizora, kamera i drugih uređaja
Objavljeno:

Ako koristite aplikacija za dopisivanje svaki dan, trebalo bi da razmislite da koristite jednu od ove dve, najsigurnije aplikacije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vikiliks je u Vault 7 dokumentima, na preko 8.000 strana objavio kako je američka CIA godinama vršila program špijunaže korisnika širom sveta putem mobilnih telefona, interneta, kompjutera, ali i pametnih televizora, kamera i drugih uređaja.

Smaraju vas reklame na Windows 10? Uklonite ih u samo nekoliko klikova!

U dokumentima se tvrdilo da CIA efektno može da vrši špijunažu IM (Instant Messaging) aplikacija Signal, Telegram, WhatsApp, Confide i drugih, ali je to samo delimično tačno i u samo posebnim uslovima moguće, uz instalaciju adekvatnih "alata" na telefon.

foto: Giphy

Najveće Vikiliks otkriće ikada: Vault 7

Zahvaljujući „End to End“ enkripciji CIA nije u stanju da čita poruke ili ih presretne na putu od uređaja do uređaja. Ipak, ako CIA na neki način ubaci malware u telefon jednog od korisnika, onda će špijunaža biti omogućena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.