Nema više frke ZBOG ONIH FOTKI: Viber konačno UVEO SAMOUNIŠTAVAJUĆE PORUKE! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

nikad nije kasno...

Nema više frke ZBOG ONIH FOTKI: Viber konačno UVEO SAMOUNIŠTAVAJUĆE PORUKE! (FOTO) (VIDEO)

Nakon snimanja fotografija ili videa ne ekranu se ppojavljuje ikona precrtanog sata, putem koje korisnici mogu da odaberu vreme nakon kojeg će se slika ili video izbrisati sa telefona primaoca
Objavljeno: 13:02h

Korisnici Vibera napokon su dobili mogućnost slanja fotografija i video-zapisa koji mogu da nestanu odmah nakon pregleda. Snapchat je pre nekoliko godina popularizovao samouništavajuće poruke pa je ova opcija postala naročito popularna među tinejdžerima koji su mogli da šalju "slobodnije" fotografije bez straha da će ih videti druge osobe osim vlasnika telefona.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Nekoliko sekundi nakon primanja poruke, odnosno fotografije, one bi nestale s telefona tako da više niko ne bi mogao da ga vidi - s vremenom je Snapchat postao puno više od platforme za slanje samouništavajućih poruka, dok su ovu opciju predstavile i druge kompanije i servisi, a od pre dva dana mogućnost slanja fotografija i video-zapisa koji nestaju nekoliko sekundi nakon njihovog otvaranja dostupna je i na Viberu.

foto: Printscreen Youtube / Viber

Nakon snimanja fotografija ili video-zapisa (unutar Viberove aplikacije) u gornjem desnom ili donjem levom uglu pojaviće se ikona precrtanog sata putem koje korisnici mogu da odaberu vreme nakon kojeg će se slika ili video izbrisati sa telefona primaoca nakon što ih oni otvore – nakon 1, 3 ili 7 sekundi.

foto: Printscreen Youtube / Viber

Iako Viber kasni s predstavljanjem ove opcije, sigurno je da će brzo postati popularna među milionima korisnika ovog servisa za komunikaciju.

(Espreso.co.rs / B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.