Spremite se za eru SAVITLJIVIH TELEFONA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

ŠTO DA NE?

Spremite se za eru SAVITLJIVIH TELEFONA! (VIDEO)

Već godinama mnogi proizvođači čikaju potrošače sa najavama raznoraznih prototipova savitljivih mobilnih uređaja, ali na konkretne poteze se još čeka
Objavljeno:

Ko još ne želi da vidi i proba bar neke od mogućnosti koje pružaju pametni telefoni koje je moguće preklopiti i/ili saviti? Dok očekujemo da takve novotarije stignu na tržište, valja se pripremiti i na jednu drugu stvar - opake cene.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nekom se možda čini da je mogućnost preklapanja ili savijanja pametnog telefona tek dizajnerska glupost, ali kako je to obično i slučaj, u pitanju bi bilo površno gledanje na stvari. Ne samo da ovakvi uređaji nose manju verovatnoću da će im se ekrani razbiti pri prvom padu, već će im masovnom proizvodnjom i neki delovi biti jeftiniji nego kod današnjih uređaja.

Kod savitljivih modela valja računati i s kompaktnijim dimenzijama uređaja, koji se može 'otvoriti' po potrebi korisnika za gledanjem više sadržaja. Kad je već o sadržaju reč, mogućnosti kontrole kod savitljivih uređaja daleko prelaze tek obične dodire prstom po ekranu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.