Ne propustite putovanje kroz virtuelnu realnost ! Najveći IT događaj u Srbiji i regionu! (FOTO)
Foto: Promo

jedva čekamo!

Ne propustite putovanje kroz virtuelnu realnost ! Najveći IT događaj u Srbiji i regionu! (FOTO)

Danas i sutra u hotelu Jugoslavija posetioci će moći da se voze u ludoj rolerkoster vožnji bez zaštitnih pojasa, “transportuju” se na neko mesto koje još nisu posetili i isprobaju drugačiju virtuelnu realnost.
Objavljeno: 18:47h

Društvo će im praviti junaci iz Game of Thrones i Zvezdanih staza. Na samom ulazu u događaj, posetioce će pozdraviti hologramski likovi osnivača i glavnih organizatora ITkonekta. Uz zanimljiva takmičenja i kvizove, oni će moći da osvoje zanimljive nagrade kao što su naočare za virtuelnu realnost, let avionom ili dron, na štandovima IT kompanija koje će, osim originalnih sadržaja, ponuditi i veliki broj otvorenih radnih mesta u IT-ju.

foto: Beta

Ovo je samo deo nesvakidašnje atmosfere koja će vladati danas i sutra na ITkonektu, najvećem IT događaju u Srbiji i regionu. Ovo će istovremeno biti i demonstracija novih dometa IT industrije, ali i toga kako IT kompanije u Srbiji pomeraju granice kada su u pitanju uslovi za rad i radno okruženje. Ulaz je besplatan, a neophodno je da se svi zainteresovani prijave na sajtu www.it-konekt.com. Ovaj događaj je namenjen pre svega IT stručnjacima, a osim sjajne atmosfere i nesvakidašnjih doživljaja, oni će moći da pronađu posao u IT-ju među brojnim otvorenim radnim mestima koje će ponuditi IT kompanije. Neki od kadrova koji će se tražiti su Java i PHP programeri, C# i C++ programeri, ASP.NET, QA inženjeri, Android developeri, i mnogi drugi. Glavni partner događaja je Microsoft Development Center Serbia, a radna mesta u IT-ju će ponuditi i Quantox, Prodyna, Seven Bridges, Deploy, Cosmic Development i mnogi drugi. Glavni edu partner je Admin Training Center ATC. ITkonekt je podržao Grad Beograd i Nacionalna služba za zapošljavanje. Ovo je jedini događaj koji na jednom mestu okuplja čitavu IT scenu u Srbiji. Na ovom najvećem IT sajmu u Srbiji na jednom mestu će se naći IT kompanije koje nude poslove u IT-ju, IT organizacije, edukativne ustanove, IT stručnjaci, i inostrani i domaći predavači koji će držati IT predavanja. Da ponovimo, ITkonekt se održava 20. i 21. maja, ulaz je besplatan, uz obaveznu prijavu na sajtu www.it-konekt.com. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.