Konačno: YouTube - nema više reklama!
Foto: AP

spremni na sve

Konačno: YouTube - nema više reklama!

Takođe dodaju proces recenzija na YPP, gde će ocenjivati kreatore kada pređu prag, čisto zbog uverenja da kanal ispunjava sve uslove
Objavljeno:

YouTube kreće da onemogućava reklame na kanalima koji imaju ispod 10.000 ukupnih pregleda. Kažu da će ovaj potez zaštititi stvaraoce sadržaja i oglašivače.

Kompanija je otvorila svoj YouTube Partner Program (YPP) 2007. godine. Svako je mogao da se prijavi da im se monetizuje video, a oglašivači bi imali pristup skrivenijoj publici dok pružaju sredstva manjim kanalima. Ali, nema svako ko se prijavi plemenite ciljeve, kažu iz TNW.

M kao virtuelni asistent: Stigao pomoćnik na Messenger!

YouTube kaže da su primenili ovu promenu da bi blokirali kanale koji zarađuju pare koristeći ukraden materijal, i da ove restrikcije ne bi trebale biti preteške za nove kreatore:

- Počevši od danas, nećemo više prikazivati reklame na YPP video snimcima dok kanal ne dođe do 10.000 ukupnih pregleda. Ovaj novi prag nam daje dovoljno informacija da odredimo validnost kanala. Takođe nam dozvoljava da potvrdimo da li kanal prati naše smernice u zajednici i pravila oglašivača. Držeći prag na 10.000 pregleda osiguravamo da će biti minimalnog uticaja na naše kreatore željne slave.

foto: AP

Takođe dodaju proces recenzija na YPP, gde će ocenjivati kreatore kada pređu prag, čisto zbog uverenja da kanal ispunjava sve uslove.

Ovo dolazi ne tako dugo nakon što je YouTube napadan jer je, navodno, dozvolio velikim oglašivačima da se pojave na uvredljivim propagandnim materijalima. Dok će ovaj potez, bez sumnje, ukloniti reklame sa premalih kanala, deluje kao da će pomoći u eliminaciji i ovog problema sa reklamama.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.