Nema više čekanja: Preuzmite novi Windows besplatno već sad! (VIDEO)
Foto: Reuters

SIGURNOST I ZABAVA

Nema više čekanja: Preuzmite novi Windows besplatno već sad! (VIDEO)

Windows 10 Creators Update je već stigao i ne morate da ga čekate
Objavljeno:

Ako ste sigurni da umete, da ćete uspeti da se nosite sa eventualnim izazovima ili problemima koje bi „ručna“ instalacija Creators Update Windows 10 sistema mogla prouzrokuje, onda već sad kliknite na link i preuzmite Microsoft Windows 10 Update Assistant.

Omogućite instalaciju aplikacije, ispratite njena uputstva i Windows 10 Creators Update biće na vašoj mašini za nekoliko sati, u zavisnosti od toga koliko fajlova, aplikacija na računaru imate, od brzine neta i servera Microsof kompanije koji isporučuje instalaciju.

Digitalno ogledalo će vas odvesti u svet Džejms Bonda! (VIDEO) (GIF)

Windows 10 Update Assistant omogućava prelazak na novi Windows 10 Creators Update uz zadržavanje postojećih fajlova, aplikacija i licenci na računaru. Ništa neće biti izbrisano, ali kako biste predupredili moguće komplikacije - napravite rezervnu kopiju podataka pre ažuriranja.

foto: AP

Proces instalacije na našem uređaju je već u toku, pa u toku dana možete očekivati detaljno uputstvo korak po korak. Važno je napomenuti da su za besplatnu nadogradnju omogućeni uređaji sa Windows 10 operativnim sistemom, uz važeću licencu.

Windows 10 Creators Update važne novine:

- 3D za sve i omogućavanje mešovite realnosti (mixed reality) - Puštanje igrica je jednostavno i interaktivno uz Beam - Microsoft Edge je brži i sigurniji, sa boljim pretraživanjem i većom zabavom - Dodatna zaštita za veću bezbednost i privatnost.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.