Iznenađenje i razočarenje! Viber napušta važnu platformu!
Foto: Dado Đilas

Definitivno?

Iznenađenje i razočarenje! Viber napušta važnu platformu!

Postoji mogućnost da će biti ažuriranja dalje u budućnosti, ali da će aplikacija biti napuštena za sada
Objavljeno: 15:16h

Izgleda da Viber obustavlja razvoj svoje aplikacije za Windows 10 na neko vreme. U mejlu poslatom korisniku, kako prenosi Windows Central, predstavnik Viber-a je potvrdio da je ta kompanija odlučila da stavi ažuriranja na čekanje do daljnjeg.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U mejlu navode:

"Da bismo rasporedili ograničene resurse naše kompanije na najefikasniji način, odlučili smo da ažuriranja za Windows Phone 10 i Windows 10 stavimo na čekanje, na neodređeno vreme.

Ne planiramo nove verzije u bližoj budućnosti. Pozabavićemo se ovim problemom ako se naši planovi promene i donese se odluka da se ažurira aplikacija.

Izvinjavamo se na neprijatnostima."

foto: Reuters

Po načinu na koji je mejl napisan da se zaključiti da postoji mogućnost da će biti ažuriranja dalje u budućnosti, ali da će aplikacija biti napuštena za sada. Ova vest dolazi kao razočarenje jer je Viber do sada imao redovna unapređenja, gde je poslednje bilo krajem januara.

Aplikacija je i dalje funkcionalna, i nastaviće da funkcioniše neko vreme, ali bez redovnih ažuriranja, neće biti dugo dok ne zaostane za konkurencijom po pitanju opcija.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.