Nova generacija za milenijalse: HP predstavio Pro x2 612 G2 lagani računar! (FOTO)
Foto: HP/Promo

kao perce

Nova generacija za milenijalse: HP predstavio Pro x2 612 G2 lagani računar! (FOTO)

Ono što je svim korisnicima najprimamljivije je njegova težina koja bez tastature ima sve 850 grama, a ukoliko mu se doda tastatura ima svega nešto malo preko jednog kilograma
Objavljeno:

Prošlo je već četiri godine od kada je Microsoft napravio prvi Surface tablet, a generacije mladi su oduševljene njihovim mogućnostima. Uz jednostavan dodatak tastature oni se pretvaraju u super laptopove koji se više nego udobno smeštaju u vašem krilu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U Barseloni je u subotu predstavljen novi HP Pro x2 612 G2 koji je preuzeo pro dizajn i osmislio laptop koji je san svakog milenijalsa. Prilikom njegove promocije potpredsednik HP je istakao da postoji nova ideja života u kojoj se mešaju profesionalno i privatno.

Nova zver na tržištu: Lansirani AMD Ryzen 7 procesori! (VIDEO)

On je dodao i da će do 2021. godine, milenijalsi činiti čak 75 odsto biznis klase, a oni zahtevaju određeni nivo fleksibilnosti "odvojivih" proizvoda.

foto: HP/Promo

Novi HP ima monitor od 12-inch sa ful HD displejom, radi na Windows 10 Pro 64 sa Intelovim procesorom, dok je memorija 4 GB LPDDR3-1866 SDRAM. Pored toga novi model uključuje i dve kamere - 5 MP FHD 1080p prednja kamera sa LED indikatorom i 8 MP FHD 1080p web kamerom sa LED blicom.

Ono što je svim korisnicima najprimamljivije je njegova težina koja bez tastature ima sve 850 grama, a ukoliko mu se doda tastatura ima svega nešto malo preko jednog kilograma.

foto: HP/Promo

Cena ovog novog super modela iznosi 979 dolara, a u cenu su uključene i tastatura i olovka za pisanje. Izgleda da će milenijalsi moći lako da obavljaju svoje poslove na računarima koje neće ni osetiti.

(Espreso.co.rs / Mashable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.