Skloni se Netflixe: Apple je spreman za male ekrane!
Foto: Reuters

zabava za sve

Skloni se Netflixe: Apple je spreman za male ekrane!

Apple navodno planira da ponudi svoje emisije kao deo njihovog mužičkog streaminga
Objavljeno:

Brojne fanove jedne od najvećih kompanija na svetu oduševiće vest o njihovom planu da snime svoje serije. Kako prenosi Wall Street Journal, Apple bi mogao da ugrozi HBO i Netflix ukoliko im se ova ideja ostvari.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Apple je u pregovorima sa studijskim producentima i direktorima i nadaju se da će do kraja ove godine uspeti da iznesu svoju ideju. Oni se već neko vreme smatraju za giganta iz senke koji bi mogao da unese značajne promene u svetu zabave.

WIN DANA: Stolica ili veštica? Šta god da je, pokidala je! (GIF)

Jedni sigurno već dolare u svojim snovima, dok druge prolaze trnci od pomisli da će im Apple uzeti deo kolača. Osnovna delatnost kompanije je izrada proizvoda i distribucija za TV i muziku, sa potencijalom da njihova gomila od 230 milijardi dolara počne da pravi sopstveni sadržaj.

foto: Reuters

Iako su svi u prvom trenutku pomislili da su Netflix i HBO ugroženi, čini se da će Spotify biti prvi na udaru. Apple navodno planira da ponudi svoje emisije kao deo njihovog mužičkog streaminga.

Oni navodno samo traže da finansiraju nekoliko serija možda i filmova, kako bi ubedili kornike da se pretplate na njihov muzički streaming kanal.

(Espreso.co.rs / Mashable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.