OMILJENA IGRICA I STARIH I MLADIH: Novi Super Mario prvo u Srbiji! (FOTO)
Foto: Reuters

jeeeeej!I

OMILJENA IGRICA I STARIH I MLADIH: Novi Super Mario prvo u Srbiji! (FOTO)

Ako ste čekali ažuriranje 29. septembra, imamo lepe vesti - nova verzija već je tu!

Objavljeno: 22:14h

Svi koji su zvanično, preko Play Google prodavnice preuzeli igru Super Mario Run već danas, ranije nego ostali igrači širom sveta, mogu da isprobaju novu Super Mario Run verziju igre.

Čeka vas potpuno nov svet, sa zvezdama, koji mogu da se igraju tek nakon što se pređe i svet 6-4. Novi svet je prilično težak i Nintendo savetuje da se, ukoliko vas izluđuje težina, istu podesite na „Easy mode On“. Tu je i novi igriv lik, a o kome se radi saznaćete u našoj galeriji slika, koju premijerno možete da pregledate:

Treći veliki novitet, pored uobičajenih ispravaka „bubica“ i uočenih grešaka, je Remix 10sistem igranja, koji omogućava da protrčite kroz 10 vrlo kratkih isečaka nivoa koje ste već prešli, kako biste sakupili dugine novčiće. Što više novčića, više bodova i samim tim i više retkih nagrada koje vam donosi kutija sa zvezdom.

I za kraj, pre nego što požurite da ažurirate svoju igru, ikonica Super Mario Run igre je promenjena - Mario nam sad namiguje! I manje-više to je to. Sve o Super Mario Run igri već smo vam rekli na linku, a ostalo je samo da vam kažemo tj. da vas pitamo:

Jeste li spremni?! Počnite da jurišate Mašrum kraljevstvom!

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.