NOVI RIMEJK: PlayStation ekskluziva stiže na Xbox One!?
Foto: Sony / Promo

očekuje se ludilo

NOVI RIMEJK: PlayStation ekskluziva stiže na Xbox One!?

Izgleda da će se jedan od najpopularnijih likova PlayStation carstva uskoro zavrteti i na Xbox One konzoli

Objavljeno:

Iako se Sony uporno trudi da predstavi novi rimejk originalne Crash trilogije kao ekskluzivu za PS4, čini nam se da svakog dana malo po malo iskaču informacije da će se igra pojaviti i na nekim drugim platformama.

Početkom godine je irski PS tviter profil napisao da Crash stiže prvo na PS4 i PS4 Pro, što je bio jasan indikator da se izgleda igra neće pojaviti samo na ovoj konzoli.

FUTROLA BUDUĆNOSTI: Zbog LAER-a ćete poslati punjače u penziju! (VIDEO) (GIF)

Ovih dana zabunu unose neki prodavci i distributeri igara, koji su jasno izlistali u svojoj ponudi i Crash Bandicoot N. Sane Trilogy za Xbox One, sa sve datumom izlaska - 8. decembar. Najpre se ova informacija pojavila na mađarskom sajtu za prodaju igara SuperGamer, odakle je u međuvremenu izbrisan, a sad je igra uredno izlistana i za Xbox One na jednoj drugoj prodavnici, na sajtu base.com, navodi Play! Zine.

Kao što vidite, stoji da će se igra pojaviti na Xbox One 8. decembra, sa sve cenom i omotom za Xbox One. Da li će i vlasnici konkurentske konzole imati priliku da se oprobaju u starom Crash u novom ruhu?

Originalna trilogija je bila PlayStation ekskluziva, ali su nakon Naughty Doga noviji Crash naslovi stizali i na druge konzole iz Xbox i Nintendo serija, N-Gage i druge konzole.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.