Mafia 3 ima nove ekspanzije i dostupna je svima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Gamespot

postavlja rekorde

Mafia 3 ima nove ekspanzije i dostupna je svima! (VIDEO)

''Stones Unturned'' je sada dostupan za PS4 i Xbox One kozole, kao i PC

Objavljeno: 15:03h

2K-eva 'crime' igrica ''Mafia III'' se danas proširuje, novom ekspanzijom po imenu 'Stones Unturned'.

Pokemon GO: Spremite se za legendarno leto!

Lik John-a Donovan-a je fokus ekspanzije, pridružujući se glavnom liku Lincoln-u Clay-u dok obojica "otkrivaju opasnu radnju" u ''New Bordeaux''-u.

Ova potraga će odvesti igrače u "novu ostrvsku lokaciju koja sadrži dugo čuvane tajne."

Donovan se pridružuje Clay-u dok jure svog formalnog suparnika Connor-a Aldridge-a, a novo ostvo je opisano kao "gusta džungla". Igrači će ići za srušenim vojnim avionom i prtljag koji je razbacan pri padu.

foto: Printscreen/Gamespot

''Stones Unturned'' takođe dodaje Bounty Hunting misije i asortiman novih misija i item-a, kao što su (opis napisan od strane 2K):

Oružja: Uskočite u izviđačnicu na vozilu i eliminišite nailazeće neprijatelje, ili krenite u akciju sa poboljšanim lanserom granata i radite RPG.

foto: Printscreen/Gamespot

Snajperska služba: Takođe žete dobiti sposobnost da pozovete ''Marshall's Sniper Service'' da brzo pronađete, naciljate i eliminišete neprijatelje

Odela: Budite taktični sa novom komando- šumskom kamuflažom za ozbiljnije akcije, ili nosite ''Party Animal'' autfit za casual izgled koji bi vas savrpeno uklopio na ostrvu ili u kubanskom kafiću.

Nova vozila flote: Teškaški ''Griffin Borneo Sport'' se pridružuje Lincoln-ovoj floti nakon završetka misija. Završite sve bounty hunting misije da dobete sve kostumizacije na svojim vozilima.

foto: Printscreen/Gamespot

''Stones Unturned'' je druga plaćena ekspanzija ''Mafia III'' univerzuma, nakon "Faster, Baby!" Treća ekspanzija, zvana ''Sign of the Times" koja uključuje kultove, će doći kasnije. ''Stones Unturned'' je uključen u season pass od 30 dolara za ''Mafia III'' igricu, ili se samostalno kupiti za 15 dolara.

''Mafia III'' je prodala 5 miliona kopija po poslednjem brojanju ''Take-Two''-a

Na lansiranju prošle godine prodato je 4.5 miliona kopija, što je novi rekord za 2K. Igrica je dostupna za sve veće konzole kao i PC.

(Espreso.co.rs / Gamespot)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.