Maštoviti Rusi: Ovo je apsolutno NAJLUĐE mesto za gejming! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Юзя

bilo kad i bilo gde

Maštoviti Rusi: Ovo je apsolutno NAJLUĐE mesto za gejming! (VIDEO)

Ovi mladi rusi su definitivno pokazali koje je najuzbudljuvije mesto za igranje igrica na Nintendo Switch konzoli?

Objavljeno:

Prednost Nintendo Switch konzole je u tome što je možete koristiti kod kuće prikačenu na TV ili je poneti sa sobom gde god da idete.

Zabava zagarantovana: Stigli su novi The Sims! (VIDEO)

Ta raznovrsnost konzole je veliki deo njenog šarma, i razlog zašto je toliko popularna širom sveta. Većina ljudi, kada ne koriste svoj Switch kod kuće, to rade u avionu ili vozu, ali ruski Youtube ''Юзя'' nam je pokazao da se može gejmovati čak i dok letite u slobodnom padu prilikom skoka padobranom.

Nintendo je napravio seriju reklama za vreme lansiranja Switch-a, sa ciljem da prikaže prenosivost konzole. Ali, ova nezvanična svojevrsna reklama, međutim, je fascinantnija nego i jedna zvanična koju smo videli iz Nintenda.

Ovo je ogroman bonus za japansku firmu, koji dovodi Switch na nove visine, čak i bukvalno, i sve to uz zvukove iz Donkey Kong-a, prenosi Technobuffalo.

U video snimku prikazuju razna mesta za igranje na Switch-u, na krovu, u vozu, u parku. Ali ništa nije toliko uzbudljivo kao paraglajding u igrici ''Zelda: Breath of the Wild '' dok padaš sa ogromne visine ka zemlji.

Naravno, valje se uvek postarati samo da se padobran otvori na vreme.

(Espreso.co.rs / Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.