Nova era konzola: Nintendo Switch je konačno stigao! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Nintendo/Promo

SVI PIKAJU IGRICE

Nova era konzola: Nintendo Switch je konačno stigao! (FOTO) (VIDEO)

Prodaja je počela i u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Danskoj, Portugalu i Rusiji
Objavljeno:

Čekanju je konačno došao kraj, a u neki srećnici su već dobili priliku da uživaju u konzoli koja će promeniti svet igrica! Gejmeri su poslednjih meseci mnogo pričali o Nintendo Switch konzoli koja se od danas zvanično nalazi u prodaji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema prvim reakcijama ona će pomeriti sve granice kada su konzole u pitanju. Mala, lagana i prenosiva - ona može da se koristi na toliko različitih načina.

Probajte The Ghost Recon: Wildlands besplatno – počinje open beta! (VIDEO)

Nintendo Switch ima 6.2 inča HD ekran, dok sam džojstik može da se koristi i odvojeno. Sa rezoluciojom os 720p do Full HD 1080p igrice će izgledati kao nikada do sada. Na njoj se nalazi USB type C, a "Joy-Con" se lako kači sa strane.

Najverniji fanovi u Japanu su u kilometarskim redovima čekali na svoju konzolu. Prodaja je počela i u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Danskoj, Portugalu i Rusiji.

Cene nove konzole su 280 funti za Veliku Britaniju, 300 dolara u SAD i oko 30 jena u Japanu. Igrice se kreću od 40-60 funti. Nintendo je najavio da će za igranje od online biti potrebna članarina, ali će detalje objaviti naknadno.

Bonus video: Google smartwatch 2.0 stiže početkom februara!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.