CEPALI SU IH I DECA I ODRASLI: Ove igre smo najviše igrali u 2016. godini (VIDEO)
Foto: Profimedia

ZABAVA NE ZNA ZA GODINE

CEPALI SU IH I DECA I ODRASLI: Ove igre smo najviše igrali u 2016. godini (VIDEO)

U gejmingu važi isto kao i u ljubavi - granice ne postoje
Objavljeno: 10:39h

Bilo da ste fan pucačina, RPG igara, simulacija ili sportskih igara, 2016. je bila prilično izdašna po pitanju kvalitetnih video igrica i donela nam je tonu dobrih naslova.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Tu zapravo već leži jedan problem: s toliko izdatih igara svake godine, posebno za konzole, računare (sada i telefone) - kako odrediti šta valja, šta kupiti? Sudeći po onome kako se igralo u mom domu, možda je najbolje da podelimo izbor u 3 grupe: za decu, tinejdžere i odrasle.

DECA

Kao i mnogih prethodnih godina, jedna od najbolje ocenenjenih video igara ponovo je Konamijev PES (Pro Evolution Soccer) 2017, koji je realniji nego ikada. Od prilično fotorealistične grafike, fluidne animacije do precizne fizike i nikad bolje AI (veštačke inteligencije), fanovi fudbala skoro da više ne znaju igraju li igricu, ili gledaju utakmicu.

Hit i ove godine je popularna simulacija Minecraft, ali je svu slavu u svetu dečurlije ove godine ipak osvojio serijal Pokémon GO, koji je svojim "uličnim" načinom igre uneo revoluciju u svet video igara. Hvatanje, treniranje, trgovina i borba sa vašim "ljubimcima" nikad nije bila zanimljivija!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.