OBRNUO KINTU: Izmislio aplikaciju za razmažene buržuje! (FOTO)
Foto: Instagram / Printscreen

MAMAC ZA MALE BUDALE

OBRNUO KINTU: Izmislio aplikaciju za razmažene buržuje! (FOTO)

Mladi slovak pokrenuo društvenu mrežu samo za najbogatije
Objavljeno:

Društvena mreža samo za bogate, Rich Kids, zapravo je verzija Instagrama koja se plaća i na njoj nećete naći ručak koji je neko skuvao ili selfije s klupice u parku, ali zato ćete videti pse koji uživaju u profesionalnim masažama, zalihe zlatnih novčića i privatne avione.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za hiljadu eura mesečno ova aplikacija i web stranica obećava virtualni klub osmišljen samo za njih, mesto na kojem svi mogu da gledaju fotografije, ali ih samo neviđeno bogati mogu objavljivati. Otkako je pokrenuta u septembru, slovačka aplikacija je uspela da namami niz članova, od bogate ruske naslednice preko kolekcionara retkih novčića do dece superbogatih porodica.

Međutim, aplikacija je naišla na brojne osude zbog sadržaja pa ju je čak prošle nedelje i Apple izbacio iz svog AppStore programa. Korisnici stranice Product Hunt gdje se traže, komentarišu i ocenjuju novi proizvodi, bili su prilično nemilosrdni i aplikaciju okarakterisali kao ‘groznu’, ‘glupu’, ‘neverovatno smešnu’, ‘primer svega lošeg na ovom svetu’ i ‘gnusnu’.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.