Facebook i Twitter su prošlost, stigao je Peach: Za ovim su poludeli klinci širom sveta! (FOTO) (VIDEO) (GIF)

slatka kao breskvica

Facebook i Twitter su prošlost, stigao je Peach: Za ovim su poludeli klinci širom sveta! (FOTO) (VIDEO) (GIF)

Zabavna strana aplikacije je što, pored samog statusa, ima opciju magičnih reči koju koristi
Objavljeno: 17:44h

Spremite se - stigla je nova aplikacija zbog koje bi Facebook, Twitter, WhatsApp i Snapchat mogli lagano da se pomere u stranu. Peach je nova aplikacija, a njen tvorac čovek koji je osmislio Vine. Ipak, ona je dostupna samo iOS korisnicima, ali se možda u budućnosti pojavi za Android verzije. Prevazišli muvanje na Fejsu: 6 dejting aplikacija zbog kojih nećete ispuštati telefon iz ruku! (FOTO) (GIF) (VIDEO) U čemu je fora s Peach aplikacijom? Ona je osmišljena kao privatnija i individualnija društvena mreža, a korisnici mogu da šeruju svoje zabavne misli, događaje ili detalje svog dana. Na taj način vaši prijatelji mogu da prate sve što radite. Zabavna strana je što, pored samog statusa, aplikacija ima opciju magičnih reči koju koristi. Kad upišete određene reči, u zavisnosti od toga šta ste napisali, aplikacija vam nudi fotografije, gifove, doodle i emotikone. Na primer, ako ukucate reč "shout" ona će ispisati velikim boldovanim slovima i pozadina će promeniti boju, dok reč "song" automatski deli link pesme koju u tom trenutku slušate.

Za razliku od Facebooka, gde vaše postove svi vaši prijatelji, Peach aplikacija nudi opciju da odaberete koji prijatelji vide određene postove.

Printscreen/Google Play Store

Ona je veoma zanimljiva mladim ljudima koji svakodnevno žele da podele sa svojim prijateljima najzanimljivije detalje iz svog života.

Još ne može da se kaže koliki će uspeh postići ova aplikacija, ali jedno je sigurno - predstavlja pretnju vodećim gigantima savremene tehnologije. Nadamo se da vam se ćete isprobati ovu otkačenu aplikaciju. (M. F.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.