Najskuplji tvitovi ikada: Jedan vredi kao vaših 900 plata (FOTO)

Zlatna ptičica

Najskuplji tvitovi ikada: Jedan vredi kao vaših 900 plata (FOTO)

Oni imaju mnogo pratioca, a to je ogromna publika za reklame
Objavljeno: 17:44h

Odavno su sve kompanije shvatile da je najbolji put do klijenata preko društvenih mreža. A poznati znaju to da iskoriste, i unovče svoju armiju na internetu. Kada je Elon Musk, iz kompanije "Tesla" jednim tvitom najavio da ova kompanija sprema novi proizvod, koji nije automobil, tržišna vrednost kompanije porasla je, samo na osnovu tvita milijardu dolara.

No, zarada može da ide i tako da sponzori plaćaju za pojedinačan tvit. Šuška se da sestre Kardašijan, a naročito najpopularnija Kim, ne tvituju za nekog ispod 10.000 dolara. Šta sve Gugl zna o vama i da li je u pravu? (FOTO)

Fonet

Kako Kim prati preko 30 miliona ljudi, cena tvita je najčešće i viša.

AP/Richard Drew

Jedna od najpraćenijih zvezda današnjice, Lejdi Gaga, procenjuje magazin Forbs, zaradi godišnje 10 miliona na svojim profilima na društvenim mrežama.

Printscreen

Toliko se zaradi kad vas prati 60 miliona ljudi. Nemate cvetić među reakcijama na Fejsu? Evo i zašto (FOTO) No, njih je jednim tvitom "prešišao" Kristijano Ronaldo, kome je Najki u aprilu, navodno, platio 260.490 evra za jedan jedini tvit. I to je najskuplji pojedinačno plaćeni tvit ikada. Evo i famoznog tvita:

Printscreen

Aj što je zarada lepa, nego je i laka! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.