Novi Instagram update oduševio milione korisnika!
Foto: Promo/Instagram

#delisajtove

Novi Instagram update oduševio milione korisnika!

Instagram sa novim ažuriranjem omogućava kačenje slika u pejsažnom i portretnom modu za Instagram Direct, kao i slanje linkova, adresa i slično

Objavljeno:

Nova verzija aplikacije Instagram je dostupna za preuzimanje sa Google Play i App Store. Ažurirana aplikacija dodaje nekoliko novih opcija, koje će biti interesantne mnogima.

Od kako je Instagram Direct lansiran za sve u aprilu, programeri su pokušavali da dodatno pojačaju iskustvo korisnika, dodavanjem novih opcija i unapređenja.

Neka od najbitnijih su već najavljena, jer Instagram Direct sada podržava pejsažnu i portretnu orijentaciju. Kad god pošaljete stalnu sliku ili video vašim prijateljima, koristeći Direct, nećete više morati da je isecate na određene dimenzije.

Pokemon GO: Spremite se za legendarno leto!

Pored toga, ažuriranje donosi podršku za linkove u Direct opciji, što znači da Instagram korisnici mogu sada deliti sajtove sa njihovim prijateljima i videti kako izgledaju direktno u konverzaciji. Isto važi i za brojeve telefona i adrese, prenosi phoneArena.

foto: AP

Podrška za pejsažne i portretne slike u Direct opciji je već dostupna za iOS uređaje sa Instagram verzijom 10.22. Međutim, Android korisnici će morati da sačekaju još malo, da ove nove opcije stignu. Sa druge strane linkovi u Direct porukama su dostupni za obe mobilne plaforme.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.