DA I VI POSTANETE BOND, DŽEJMS BOND: Da li ste znali da u Mesindžeru možete da šaljete TAJNE PORUKE? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

dobra fora

DA I VI POSTANETE BOND, DŽEJMS BOND: Da li ste znali da u Mesindžeru možete da šaljete TAJNE PORUKE? (FOTO)

Bitna je napomena da tajna konverzacija važi samo za uređaj na kojem je pokrenuta
Objavljeno:

Fejsbuk je u Mesindžer aplikaciji omogućio slanje i prijem tajnih poruka. Kad ih uključite samo na uređaju na kojem su uključene stizaće obaveštenja o tim porukama, a tajmerom imate mogućnost da podesite kad će poruka sama od sebe da se izbriše.

Da pristupite tajnom ćaskanju uradite ovako:

- Pokrenite aplikaciju - Odaberite osobu s kojom želite tajno da ćaskate - Uđite u Podešavanja, klikom na „i“ u gornjem desnom uglu - „Skrolujte“ do opcije sa katancem „Secret Conversation“ - Iskočiće obaveštenje gde treba da pritisnete „Turn On“ - Pokreće se novi prozor sa „Secret Conversation“ oznakom - Poslednja u nizu opcija je štoperica, kliknite na nju - U meniju odaberite kad će se poruke izbrisati - Na raspolaganju vam je interval od jedne sekunde do jednog dana.

foto: Profimedia

Nakon što uključite „Secret Conversation“ obaveštenja o prispelim porukama dolaziće samo na uređaj na kojem je aktivan takav način korišćenja Mesindžera, što je dobro, ako na više telefona, tabletu i računaru koristite Messenger (što je slučaj kod nas). Na ovaj način ćete primati i manje obaveštenja, što je opet zgodno.

Opcija „Secret Conversation“ važi samo za „sesiju“ u kojoj se nalazite i ne utiče na način dopisivanja i obaveštenja za ostale korisnike u aplikaciji.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kolektiv.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.