NE DA SE TVITER: Ubačena nova opcija radi lakše pretrage
Foto: Reuter

TVITER NOVITETI

NE DA SE TVITER: Ubačena nova opcija radi lakše pretrage

Tviter dodao opciju "explore" za jednostavnije istraživanje po mreži
Objavljeno: 10:45h

Tviter je u četvrtak dodao opciju "istrazi" (explore) u cilju lakše pretrage tvitova, ali i pronalaska zanimljivog sadržaja, javlja AFP. Ovo je poslednja u nizu inovacija koju je kompanija dodala svom servisu u cilju poboljšanja stila prenošenja poruka "od jednog ka mnogima".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Opcija je prvenstveno zaživela na Apple uređajima i tada je obećano da će se pojaviti i na Android uređajima u nadolazećim nedeljima.

foto: Giphy

Poenta inovacije je da kombinuje trendove, momente, pretrage i video klipove u jednu tačku, navodi dizajner projekta Anđela Lam.

- Do danas, morali ste da posetite nekoliko mesta da nađete sav ovaj sadržaj -rekla je Lam u jednoj od objava na njenom blogu, dodajući da je krajnji cilj da korisnici lakše saznaju šta se dešava.

foto: Giphy

Tviter je kompanija bazirana u San Francisku i već duže vreme teže ka proširenju svoje korisničke baze i povećanju profita. Ona će 9. februara objaviti svoje prihode iz poslednjeg kvartala prošle godine.

foto: Reuters

Objavili da su imali neto gubitke od 103 miliona dolara u trećem kvartalu prošle godine, što je bolji podatak nego od godinu dana ranije, kada su zabeleženi gubici od 132 miliona dolara. Analitičari su skeptični oko načina na koji Tviter može da proširi svoju korisničku bazu, beležeći porast od samo četiri miliona korisnika za jedan kvartal.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.