U NEDELJU UJUTRU OSTAVILA JE ŠESTORO DECE NA KOPAONIKU I DOŠLA DA GLASA SA MNOM: Čeda nije objasnio kako je dobio samo DVA GLASA na svom biračkom mestu, ali je ponudio patetiku
Čeda i Jelena i dalje razmenjuju nežnosti kao na početku veze, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

kakav hit!

U NEDELJU UJUTRU OSTAVILA JE ŠESTORO DECE NA KOPAONIKU I DOŠLA DA GLASA SA MNOM: Čeda nije objasnio kako je dobio samo DVA GLASA na svom biračkom mestu, ali je ponudio patetiku

Jovanović je na glasanje na svom biralištu, broj pet na Novom Beogradu, izašao sa svojom suprugom Jelenom

Objavljeno:

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović je na svom biralištu, broj pet na Novom Beogradu, u Mesnoj zajednici Ušće dobio dva glasa.

Jovanović je na glasanje izašao sa svojom suprugom Jelenom.

Čeda gotovo svuda ide u pratnji svoje supruge
Čeda gotovo svuda ide u pratnji svoje supruge foto: Aleksandar Jovanović Cile

Problematikom izbornog neuspeha nije se bavio, pa se od objavljivanja rezultata nije uopšte oglašavao, ali je zato, verovatno u duhu prestojećeg 8. marta, javno izrazio zahvalnost svojoj supruzi i objasnio svima koliko joj se divi.

- U petak popodne sama ode na Kop sa šestoro klinaca (krakeni + ekipa), u nedelju ih izljubi dok spavaju, pa po mećavi krene u četiri da bi stigla da ode sa mnom na glasanje u 08:30 ("Zasto se mučiš i dolazis zbog mene?" ... "Zato što te znam i zato što je ovo i moj život... f or better or worse, mnogo pričamo, moram nazad, decu vodim u Jaram na ručak - napisao je Čeda na Instagramu i po ko zna koji put stavio svima do znanja koliko voli svoju suprugu, sa kojom, između ostalog, često objabljuje i fotke u ljubavnom zanosu.

Bonus video:

Redakcija Espresa je trčala sa Igorom Kovačevićem u akciji SMS za kilometar!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.