LJAJIĆ U STAROM MIRIJEVU: Svaka opština da obezbedi mesto za okupljanje penzionera
Rasim Ljajić, Foto: Beta / Miloš Miškov

izbori u beogradu

LJAJIĆ U STAROM MIRIJEVU: Svaka opština da obezbedi mesto za okupljanje penzionera

Ljajić je razgovarao danas i sa oko 80 penzionera u klubu penzionera u naselju Staro Mirijevo o njihovim potrebama i problemima.

Objavljeno:

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić i aktivisti te stranke uredili su danas dva parka na Novom Beogradu i posetili klub penzionera u naselju Staro Mirijevo gde su se družili sa penzionerima.

Član Glavnog odbora i predsednik novobeogradskog odbora SDPS-a Andrej Manojlović rekao je novinarima da će akciju uredjivanja zelenih površina u Beogradu nastaviti i nakon izbora kako bi grad bio još lepše mesto za život. - Na Novi Beograd došli smo na poziv naših komšija da bi naši aktivisti uređivali zelene povšine. S zadovoljstvom mogu da konstatujem da je ta akcija izuzetno dobro primljena kod naših sugrađana. Svakog dana daju nove predloge gde možemo da dođemo i pomognemo - kazao je Manojlović tokom akcije u Pohorskoj ulici. Akciji su se pridružili i stanari zgrada, pa su svi zajedno pokupili lišće i smeće, ograbuljali zelene površine, odneli polomljeno granje, promenili polomljene daske na parkovskim klupama i prefarbali inventar na dečjim igralištima u pomenutim parkovima. Ljajić je razgovarao danas i sa oko 80 penzionera u klubu penzionera u naselju Staro Mirijevo o njihovim potrebama i problemima. - Ono što najmanje možemo da učinimo je da svaka opština na teritoriji Beograda obezbedi mesto za okupljanje penzionera i da ih obogati potrebnim sadržajima - kazao je Ljajić.

Ljajić je kazao da nije dovoljno da se organizuju izleti i ekskurzije i u vreme predizbornih kampanja i da mora da bude svakodnevna aktivnost, jer se humanost jednog društva meri njegovim odnosom prema starima. Ljajić je na poziv jednog od prisutnih penzionera iz Starog Mirijeva obišao njegov golubarnik u kome uzgaja oko 250 golubova visokoletača.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.