SNS da nastavi da stvara sigurniju i bolju budućnost za sve
Nebojša Stefanović, Foto: Beta

izbori u beogradu

SNS da nastavi da stvara sigurniju i bolju budućnost za sve

Nebojša Stefanović je posetio Obrenovac

Objavljeno:

Predsednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović pozvao je danas stanovnike Obrenovca da 4. marta u što većem broju izadju na birališta i daju podrssku listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" da nastavi da stvara sigurniju i bolju budućnost za sve.

-Za svako naselje, svaku opštinu, svakog ćoveka i za svako novo radno mesto- dodao je Stefanović, navedeno je u saopštenju.

Rekao je da je ta stranka svoju ressenost da joj briga o ljudima bude na prvom mestu pokazala svakim susretom i direktnim razgovorom sa građanima, sa svakom novootvorenom fabrikom, domom zdravlja i školom, što se ne može reći za neke prethodne vlasti.

- Otavili su nam samo oko 1,25 milijardi evra duga! To su nam ostavili. Od tog novca je moglo da se sagradi 250 škola, 250 vrtića. Uspeli smo da vratimo skoro polovinu tog duga, a dok smo ga vraćali uporedo smo gradili u Srbiji - rekao je Stefanović.

On je istakao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić uspeo da uvede stabilnost u državu, da bude glavni garant u borbi protiv korupcije i kriminala i očisti zemlju od tajkuna, zahvaljujući čemu Srbija nikada više neće biti u tuđm rukama, nego u rukama svog naroda.

Stefanović je pozvao Obrenovčane, podsećajući na njihov nesalomivi duh koji su pokazali tokom poplava 2014. godine, da nastave da se bore za napredak svog grada i svoje države i pruže SNS priliku da nastavi da stvara sigurniju i bolju budućnost za sve.

Na skupu je govorio član Predsedništva SNS Goran Vesćh koji je ukazao na važnost što većeg odziva birača na izborima 4. marta.

On je poručo građanima Obrenovca da podrška politici Aleksandra Vučića predstavlja garant da che svi započeti projekti biti završeni i da će svaka i najmanja opština dobiti jednaku šansu za napredak i razvoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.