Damjanović: Hoćemo našoj deci da ostavimo uređen Beograd
Miljan Damjanović obišao Kaluđericu, Foto: Stefan Jokić

izbori

Damjanović: Hoćemo našoj deci da ostavimo uređen Beograd

- Jedino radikali mogu domaćinski da vode Beograd i to na srpski način - izjavio je Miljan Damjanović.

Objavljeno:

Kandidat za gradonačelnika Miljan Damjanović obišao je danas beogradsko naseljeKaluđerica i tamo je u razgovoru sa meštanima prokomentarisao borbu za vlast između aktuelnog i bivšeg režima.

Želimo deci da ostavimo uređen Beograd
Želimo deci da ostavimo uređen Beograd foto: vlcsnap

Međusobno se optužuju ko je od njih veći lopov i neradnik, te ko će od njih manje uraditi za Beograd. Radikali znaju da su njihove međusobne optužbe i te kako utemeljene.

- Zato sa ovog mesta želim da poručim da jedino radikali mogu domaćinski da vode Beograd i to na srpski način! Za rešavanje tekućih problema grada: problema legalizacije, izgradnje kanalizacionih mreža, regulisanja vodovodnih mreža, kao i konačno rešavanje pitanja gradskog saobraćajnog preduzeća – radikali imaju sposoban kadar koji hoće i može da radi na najbolji način.

Ako nam ukažete poverenje, mi ćemo moći da obezbedimo našoj deci besplatno bavljenje sportom, da rešimo probleme predškolskih ustanova – da sva deca grada Beograda ostvare svoje dečije pravo da idu u vrtić, da se školuju kvalitetno, onako kako zaslužuju. Deca su naša budućnost i mi radikali hoćemo i možemo da u nasleđe toj deci ostavimo uređen grad Beograd - izjavio je Miljan Damjanović.

BONUS VIDEO: Jedini SRPSKI ŽENSKI DEATH METAL BEND za Espreso: Ljudi dolaze na naše svirke ne bi li videli to čudo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.