Mali: Ponosni smo na ravnomeran razvoj Beograda
Siniša Mali je aktuelni gradonačelnik Beograda, Foto: Beta

kampanja

Mali: Ponosni smo na ravnomeran razvoj Beograda

Mali je naglasio da je posebno važna podrška poljoprivrednicima, te da je Grad Beograd izdvojio 175 miliona dinara subvencija za novu mehanizaciju, opremu i junice

Objavljeno: 06:34h

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali tokom posete porodicama u Rogači, u opštini Sopot, naglasio je da je ravnomeran razvoj Beograda prioritet.

- Za nas je važno da se Grad Beograd ravnomerno razvija, kako u centru grada tako i za one koji žive dalje od centra, to je odgovorna politika na koju smo kao Srpska napredna stranka veoma ponosni - rekao je Mali i dodao da se opština Sopot nikada brže nije razvijala i da nikada više novca nije dolazilo u Sopot.

Mali je naglasio da je posebno važna podrška poljoprivrednicima, te da je Grad Beograd izdvojio 175 miliona dinara subvencija za novu mehanizaciju, opremu i junice, kao i za sve ono što je poljoprivrednim proizvođačima u Beogradu potrebno kako bi unapredili proizvodnju.

- To je primer odgovorne politike gde se bavimo i preduzetnicima i malom privredom, ali i poljoprivredom koja je osnovna grana razvoja Beograda u budućnosti - zaključio je Mali i pozvao građane da 4. marta glasaju za listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", jer je samo to garant za bolji život i sigurnu budućnost svih Beograđana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.