Šapić: Program je ravnopravnost i jednakost za sve
Aleksandar Šapić, Foto: Nebojša Mandić

Da li će ga poslušati

Šapić: Program je ravnopravnost i jednakost za sve

Ovo je emisija svih Beograđana, ovo nije emisija jedne stranke, nikoga konkretno i nijednog gradskog funkcionera ili organizacije. Moj program za Beograd je ravnopravnost i jednakost za sve. Moj program za Beograd je da se Beogradska hronika vrati Beograđanima, a ne da bude stranačka hronika", istakao je Šapić

Objavljeno:

Kandidat za gradonačelnika sa liste "Aleksandar Šapić - Gradonačelnik", Aleksandar Šapić, izjavio je danas, u terminu na RTS-u predviđenom za predstavljanje programa te liste za plan i razvoj Beograda, da Beogradsku hroniku treba vratiti Beograđanima.

Šapić je svoj termin za predstavljanje programa iskoristio, kako kaže "i po cenu da mu gledaoci zamere što neće dobiti informacije o programu" da ukaže kako je 300.000 Novobeograđana bilo uskraćeno za emitovanje priloga o projektima i aktivnostima na toj beogradskoj opštini.

"Ovo je emisija svih Beograđana, ovo nije emisija jedne stranke, nikoga konkretno i nijednog gradskog funkcionera ili organizacije. Moj program za Beograd je ravnopravnost i jednakost za sve. Moj program za Beograd je da se Beogradska hronika vrati Beograđanima, a ne da bude stranačka hronika", istakao je Šapić.

Ukoliko bi dobio poverenje građana da dođe na čelo Beograda, poručuje Šapić, njegov način vođenja Grada biće po principu kojim je u proteklih šest godina vodio opštinu Novi Beograd.

Kao temu koja je bila posebno "akcentovana" na toj beogradskoj opštini, Šapić je izdvojio značaj porodice, navodeći da se većina programa na toj opštini ticala jačanja i razvoja porodice "kao osnove svega".

BONUS VIDEO:

Espreso intervju, Ksenija Radovanović i Dobrica Veselinović, Ne davimo Beograd

(Espreso.co.rs / Agencija )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.