RAT SAŠE I ACE SE NASTAVLJA: Oni svoj FAJT sada žele da prebace i na TV EKRANE
Foto: Fonet/Vladimir Milovanović

još nisu zakopali ratne sekire

RAT SAŠE I ACE SE NASTAVLJA: Oni svoj FAJT sada žele da prebace i na TV EKRANE

Sve je počelo nakon što je Šapić postavio fotografiju iz bazena na kojoj se vidi njegov duel sa hrvatskim vaterpolistom Igorom Hinićem

Objavljeno:

Saša Radulović, lider Pokreta „Dosta je bilo“, nastavlja rat koji je prethodnih dana vodio sa Aleksandrom Šapićem, predsednikom opštine Novi Beograd.

Oni svoj fajt sada žele da prebace i na TV ekrane, a dogovaranje o tome, koje je izvedeno na Tviteru, bilo je i više nego bilo urnebesno.

Sve je počelo nakon što je Šapić postavio fotografiju iz bazena na kojoj se vidi njegov duel sa hrvatskim vaterpolistom Igorom Hinićem.

Šapić je u šali naveo da je to njegov „skromni doprinos širenju dobrih međukomšijskih odnosa“.

Usledio je komentar jednog tviteraša da je Šapićev televizijski duel sa Brankom Stamenković iz „Dosta je bilo“ jedina stvar koju bi radije gledao od finala Svetskog prvenstva protiv Mađarske.

Aleksandar Šapić i Saša Radulović nastavljaju rat sa tvitera
Aleksandar Šapić i Saša Radulović nastavljaju rat sa tvitera foto: Vladimir Milovanović

- Sa njom ne smem, opasna je i prepametna. Smem samo sa Radulovićem. Pozdrav - odgovorio je Šapić, na šta je korisnik Tvitera odgovorio da razume i da bi možda Stamenkovićeva mogla da Šapiću „sredi razgovor“ sa Sašom Radulovićem.

- Ne treba ona meni da sređuje ništa. U momentu kada sam ja pozvao Sinišu Malog da mi u duelu kaže sve na moj račun šta ima, Radulović se sam javio i prozvao me da sa njim ne smem. Ja sam rekao da ću doći u njegovu DJB televiziju, što emituje na netu, samo da jave kad. Nisu naveli - odgovorio je Šapić.

Tada se uključio Saša Radulović:

- Ovako to radi neko ko hoće da izbegne duel. Pronašli smo dva neutralna studija sa neutralnim novinarima (da ne može da se prenemaže) u kojima bi se održao TV duel: Zumiranje i Balkan info. Oba je odbio. A rekao je bilo gde i bilo kada. Sećate se? A onda ova poruka - napisao je.

Ubrzo je stigao odgovor od Šapića.

- Da pojasnim opet, vi ste mene prozvali, a ne ja vas. Ja sam zvao Sinišu Malog, pa ste se vi ubacili. Vi mi niste zanimljivi uopšte, ali nakon prozivke pristao sam da dođem. Posle toga, bez da me pitate, zovete urednike emisija gde sam već dogovorio svoje samostalno gostovanje mnogo ranije, vaši ljudi traže da i vi gostujete u tom terminu sa mnom - napisao je Šapić.

Aleksandar Šapić i Saša Radulović nastavljaju rat sa tvitera
Aleksandar Šapić i Saša Radulović nastavljaju rat sa tvitera foto: Fonet

- Dobro, ne smem. Radulović je car. Je l’ sad OK? Nemam snage više za vas, radulovićevce, kao sekta ste. Ako skupite mošnice, zakažite i doći ću, u suprotnom, ako vam je svima iz te vaše sekte lakše, evo kažem, vaš šef je car najveći i ja sam ga se uplašio. Sad sam otišao - napisao je Šapić.

Potom su na zvaničnom nalogu Pokreta „Dosta je bilo“ nastavili sa obračunom, pa su objavili i tekst „Šapić je opštinu Novi Beograd pretvorio u svoj hram“.

- Šapić je doveo do propasti JP „Sportski centar 11 . april”, koji je imao besplatne časove plivanja. Onda je osnovao svoj privatni plivački klub i sve termine besplatnog plivanja prebacio na svoju firmu, kojoj se za te usluge plaća iz budžeta Novog Beograda. Šapić ima svoju odborničku grupu u Skupštini grada, koju je odvojio od DS-a i koja pune četiri godine ćuti o lopovluku gradske vlasti, dok u izbornoj kampanji izigrava opoziciju - napisali su u DJB-u.

Bonus video:

Espreso Twitter: Milan Damjanović

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.