KANDIDATI SNS OBIŠLI RADOVE U SURČINU: Ovde je mnogo urađeno
Foto: Stefan Jokić

kampanja u jeku

KANDIDATI SNS OBIŠLI RADOVE U SURČINU: Ovde je mnogo urađeno

Proslavljeni košarkaš i kandidat Milan Gurović smatra da je u Surčinu mnogo toga urađeno

Objavljeno:

Kandidati sa liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" Lepomir Ivković i Milan Gurović obišli su danas u Surčinu radove na potpunoj rekonstrukciji Doma kulture i razgovarali sa građanima na centralnom trgu.

Svaka opština bez kulture i bez pozorišta, prema rečima Lepomira Ivkovića, "kao da nema dušu", te je zahvalio Gradu Beogradu koji je "smogao snage" i izdvojio dovoljno novca iz budžeta da napravi velelepnu scenu u rekonstruisanom Domu kulture, na šta su glumci koji će igrati na njoj ponosni.

"Ponosim se što sam na listi 'Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd' upravo zbog ovakvih dela i ovakvih projekata, jer ono što SNS sa svojim koalicionim partnerima obeća, ona to i ispuni. Neka je nazdravlje svima, 4. marta nema dileme, pobeđujemo, pobeđujemo i pobeđujemo", kaže Ivković.

Kako je dodao, kao glumac koji je dugo godina igrao vožda Karađorđa, još uvek ima monodramu na raspolaganju i obećao je predsedniku opštine Surčin da će tu monodramu pokloniti krajem godine, upravo na toj sceni u Surčinu.

Proslavljeni košarkaš i kandidat Milan Gurović smatra da je u Surčinu mnogo toga urađeno, a istakao je da mu je fascinantno što u toj beogradskoj opštini ima više od 50 sportskih klubova, što je, smatra, za svaku pohvalu, dok je, kao "glavnog krivca" za to označio predsednika opštine Stevu Šušu.

"Moram da kažem da Grad Beograd ulaže ogromna sredstva i ove godine uloženo je više od 35 miliona dinara u sport. Sama činjenica da je 40 odsto dece više počelo da se bavi sportom fascinantna je i ljudi okupljeni oko liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" i dalje će ulagati u sport i nadamo se dobrom", rekao je Gurović.

Bonus video:

SRBIJA PROSLAVILA DAN DRŽAVNOSTI U ORAŠCU! Evo šta je predsednik Vučić rekao o srpskom nestajanju

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.