SNS: Đilas i Šapić žele da vrate Beograđane u vreme pljačke i pustošenja gradske kase
Saopštenje SNS, Foto: Promo

oštra kritika

SNS: Đilas i Šapić žele da vrate Beograđane u vreme pljačke i pustošenja gradske kase

SNS navodi da je Đilasovo samoreklamiranje građane koštalo 2,5 miliona evra, kao i da je Đilasu i Šapiću promocija bila važnija od potreba sugrađana

Objavljeno:

Beogradski odbor Srpske napredne stranke ocenio je večeras da su za Dragana Đilasa, i njegovog saradnika Aleksandra Šapića građani prigradskih opština bili građani drugog reda, kao i da ponovo žele da vrate grad u vreme pljačke.

"Lopovsko-tajkunska koalicija je u periodu od 2008. - 2014. godine izvršila centralizaciju Beograda, i time stanovnike prigradskih naselja uskratila za asfalt, kanalizaciju, vodovod, parkiće i ambulante, a izvođenje bilo kakvih radova i tadašnjeg gradonačelnika Đilasa i njegovog saradnika Šapića, Beograđani su mogli da vide samo u medijima", saopštio je Gradski odbor SNS.

U saopštenju se navodi da Đilas i njegovi pomoćnici - Šapić, Janković i

Jeremić, predvođeni Miškovićem, žele Beograd i Beograđane da vrate u vreme pljačke i pustošenja gradske kase kada je prestonica zadužena za 1,2 milijarde evra.

Dragan Đilas
Dragan Đilas foto: AP

SNS navodi da je Đilasovo samoreklamiranje građane koštalo 2,5 miliona evra, kao i da je Đilasu i Šapiću promocija bila važnija od potreba sugrađana.

"Umesto laži i manipulacija kojima Đilas pribegava, bolje bi bilo da kaže odakle mu milioni kojima finansira kampanju, i šta su su njegovi finansijeri tražili za uzvrat", ukazuje GO SNS.

Kako se navodi, za odgovorne ljude u timu SNS građani su na prvom mestu, briga o njima i njihovim potrebama, što su dokazali vraćanjem polovine Đilasovog duga, ali i ulaganjem u infrastrukturu Beograda, smanjenjem stope nezaposlenosti, kilometrima novog asfalta, vodovodne i kanalizacione mreže, uređenjem preko 200 fasada, novim školama, vrtićima i domovima zdravlja.

"Zato što volimo Beograd, nastavićemo da radimo isključivo u interesu Beograđana", poručili su naprednjaci u saopštenju.

Bonus video:

Miljan Damjanović, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.