SNS: Napadnuti omladinci SNS, opozicija podržala siledžiju
Incident se desio u toku kampanje, Foto: Beta

o incidentu

SNS: Napadnuti omladinci SNS, opozicija podržala siledžiju

SNS je naveo da je skandal što nije bilo osuda napada već su umesto toga predstavnici opozicije podržali siledžiju i o njemu govorili kao časnom oficiru

Objavljeno: 06:50h

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je večeras da je vojni oficir fizički napao omladinice te stranke, mladića i devojku dok su obavljali stranačke aktivnosti. SNS je naveo da je skandal što nije bilo osuda napada već su umesto toga predstavnici opozicije podržali siledžiju i o njemu govorili kao časnom oficiru. - U toku današnjeg dana fizički su napadnuti omladinci Srpske napredne stranke, mladić i devojka, koji su počiniocu ovog siledžijskog dela bili krivi samo zato što su članovi Srpske napredne stranke, a nije ih spasilo brutalnog nasilja ni to što su oboje bili pristojni i dostojanstveni dok su obavljali stranačke aktivnosti - navedeno je u saopštenju SNS.

SNS je poručila Draganu Đilasu, Aleksandru Šapiću, Saši Jankoviću, Draganu Šutanovcu, Zoranu Živkoviću, Vuku Jeremiću i svima ostalima da ih neće uplašiti i sprečiti da se bore i za bolji Beograd, i za bolju Srbiju. - Siledžijama, lopovima i lažovima nećemo dozvoliti da ponovo uništavaju budućnost Srbije i naše dece - navodi SNS. Vojni sindikat Srbije ranije večeras je saopštio da je kapetan V.M. priveden u policijsku stanicu Zvezdara zbog navodnog nasilničkog ponašanja, posle verbalnog sukoba s aktivistima Srpske napredne stranke koji su mu došli na vrata sa spiskom za evidenciju sigurnih glasova uoči predstojećih izbora. Sindikat je naveo da je V. M. pitao aktiviste odakle im podaci o njegovoj porodici, pri čemu je došlo do verbalnog sukoba posle čega je priveden. Incident su osudili Nova stranka i Policijski sindikat Srbije. Nova je zatražila od ministra odbrane i ministra policije da podnesu ostavke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.