Ljajić: Potrebna nam je ubedljiva i čista pobeda u Beogradu
Ljajić na tribini u mesnoj zajednici Beli potok koja je organizovana u sklopu aktivnosti za izbore za Skupštinu grada Beograda, Foto: Zorana Jevtić

tribina u mesnoj zajednici Beli potok

Ljajić: Potrebna nam je ubedljiva i čista pobeda u Beogradu

Ljajić je okupljenima poručio da je istina glavni argument na kojem žele da zadobiju poverenje građana na izborima

Objavljeno:

Lider Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić pozvao je danas građane da glasaju za listu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd", jer im je neophodna "ubedljiva i čista pobeda" kako bi dobili miran period i nastavili sa reformama. - Nije nam potrebna samo pobeda, već ubedljiva i čista pobeda. Ako pobedimo imaćemo dve mirne godine do parlamentarnih izbora da završimo poslove koji su decenijama obećavani - rekao je Ljajić na tribini u mesnoj zajednici Beli potok koja je organizovana u sklopu aktivnosti za izbore za Skupštinu grada Beograda. On je okupljenima poručio da je istina glavni argument na kojem žele da zadobiju poverenje građana na izborima. - Jedino istina treba da bude vaš glavni argument i na toj goloj istini treba da dobijemo poverenje građana - rekao je Ljajić.

On je kazao da je ubeđen da će građani razumeti i valorizovati trud i napore predsednika Aleksandra Vučića i Vlade Srbije, koji su učinili da se stvari pomeraju sa mrtve tačke i podsetio da je Beograda sada jedno veliko gradilište. Ljajić je kazao da tokom kampanje mnogi pričaju o visokoj politici, poput Evropske unije i saradnje sa Rusijom i dodao da je čuo toliko obećanja koja ne bi mogli da se ostvare ni u Švajcarskoj, ni u Japanu. - Ova lista ima kapaciteta da probleme rešava. Gledajte ko je i šta uradio u prošlosti, volju, snagu i kapacitet da se završi započeto, a ne donosite odluke na osnovu onoga što vam je neko obećao sa televizije - poručio je Ljajić. Na tribini je govorila i potpredsednica Srpske napredne stranke Biljana Popović Ivković koja je istakla da kao "belopotočanka najbolje razume žitelje te mesne zajednice" koja do dolaska aktuelne vlasti, pre četiri godine nije imala asfaltirane ulice, ni trotoare.

Bonus video:

Aleksandar je za 365 dana pročitao 300 knjiga

(Espreso.co.rs/ Izvor: Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.