VESIĆ U ĐURINCIMA PORUČIO: 350 miliona uloženo u prigradska naselja, uvedena i nova linija za ovo naselje
Foto: Fonet

kampanja u jeku

VESIĆ U ĐURINCIMA PORUČIO: 350 miliona uloženo u prigradska naselja, uvedena i nova linija za ovo naselje


Važno je da se nastavi jedinstvena politika predsednika Vučića, Vlade Srbije, Grada Beograda i opštine, istakao je Vesić

Objavljeno:

Kandidat za gradskog odbornika sa izborne liste "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" Goran Vesić, obišao je naselje Đurinci u beogradskoj opštini Sopot, gde od jutros saobraća nova autobuska linija 4444 trasom Sopot-Đurinci-Ropočevo.

Osim toga, u Đurincima su u toku radovi na putu koji spaja to naselje sa selima Mali Požarevac i Popović.

Vesić je u Đurincima posetio i romsko naselje u tom selu gde su ga meštani dočekali srdačno i zahvalili na svemu što je za njih učinjeno.

U razgovoru sa messtanima, Vesić je rekao da je u poslednje četiri godine prigradska naselja uloženo 350 miliona evra.

"Nema mesta na teritoriji Beograda gde nešto nismo uradili. Znam da ima još problema i nastojaćemo da ih rešimo, ali svuda smo nešto uradili i pokazali da podjednako brinemo kako o onima koji žive u centru grada, tako o i ljudima iz prigradskih naselja", rekao je Vesić.

S tim u vezi, on je istakao da svi moraju da imaju vodu, kanalizaciju, put i javni prevoz kako bi se i oni koji žive u Đurincima osećali da su građani Beograda, kao i oni koji žive na Terazijama.

"Za to treba mnogo para. Neću da vas lažem i kažem da će sve biti gotovo za tri meseca, jer ne može, ali ako budemo zajedno radili, završićemo veći deo stvari za pet, 10 godina i od Beograda napraviti bolje mesto za život", rekao je Vesić.

On je građanima poručio da kada vide predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se sastaje sa svetskim državnicima, da je to poruka stranim investitorima da ulažu u Srbiju.

Kako je istakao, to je važno jer investitori plaćaju naknadu za građevinsko zemljište, a od tih para se rade kanalizacija, vodovod, put, škole, obdaništa...

Važno je da se nastavi jedinstvena politika predsednika Vučića, Vlade Srbije, Grada Beograda i opštine, istakao je Vesić i poručio građanima da na predstojećim beogradskim izborima glasaju za izbornu listu "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" jer je to garancija da će se nastaviti sa realizacijom projekata.

Bonus video:

VUČIĆ ŠETA CENTROM ZAGREBA: Posle ručka sa Plenkovićem predsednik Srbije prošao Trgom Sv. Marka

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.