Predrag Marković: Beograd da bude na strani onih kojima i ime i imovina moraju da se vrate!
Foto: Beta

jasno i glasno

Predrag Marković: Beograd da bude na strani onih kojima i ime i imovina moraju da se vrate!

Zato u Beogradu tražimo da počne i odbrana otetog ali i da se stvari nazovu tačnim imenom i nazivom. Pokazali smo to i nazivom liste

Objavljeno:

Povodom vesti koju domaći mediji poslednjih dana prenose sa naslovom "Titova vila na Paliću vraća se naslednicima" nosilac liste Pokreta obnove Kraljevine Srbije za Skupštinu Beograda Predrag Marković saopštava sledeće:

Predrag Marković: "Šta znače naslovi: „Titova vila na Paliću vraća se naslednicima“? Da li to znači da je Tito zaradio i izgradio neku vilu pa se ona sada vraća njegovim naslednicima? Ne, nego sporo sprovođenje i zakona i sudskih odluka kojima se vila koja je oteta od Jevrejina i antifašiste (a on osuđen da bi se bezočno otimanje i vile i fabrike i imanja prikrilo) uskoro vraća njegovim potomcima.

- Zato u Beogradu tražimo da počne i odbrana otetog ali i da se stvari nazovu tačnim imenom i nazivom. Pokazali smo to i nazivom liste. Kada sam pre 14 godina sa mesta v.d. Predsednika Srbije uputio „Preporuku o vraćanju oduzete imovine“ nisam ni slutio da će i posle donošenja brojnih zakona i sudskih presuda laž i nepravda nastaviti da se rugaju građanima Srbije.

Zato Beograd mora da bude strana u sporu i na strani onih kojima i ime i imovina moraju da se vrate" - saopštio je Marković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.