Kandidati liste SNS: Cilj je ravnomeran razvoj svih delova BG!
Radojičić je rekao da je Vlada Srbije obezbedila novac za izgradnju Tiršove 2, Foto: Printscreen Youtube

beogradski izbori

Kandidati liste SNS: Cilj je ravnomeran razvoj svih delova BG!

Radojičić je rekao da gradska vlast planira niz drugih projekata pored Tiršove

Objavljeno:

Prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" direktor Dečje klinike Tiršova Zoran Radojičić rekao je danas da je vlada Srbije obezbedila novac za izgradnju Tiršove 2, gde će se srpska deca lečiti po svetskim standardima.

On je na mitingu SNS u Batajnici rekao da gradska vlast planira niz novih projekata pored Tiršove, kao što su most na Savi, nacionalni stadion, pešačka zona, gondola, nova galerija na Kosančićevom vencu. - Lepotu grada čine zadovoljni građani, bez obzira da li žive u centru ili na periferiji. Želimo da ravnomerno razvijamo grad, koliko metro toliko i ulice u Batajnici i ambulanta koju ćemo ovde da gradimo - rekao je Radojičić.

On je dodao da će Beograd postati metropola i pozvao građane da na izborima u martu daju poverenje SNS jer je to pravi put za sve one koji vole Beograd. Druga na listi "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd" osnivač i direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung rekla je da je ovo prvi put da se uključuje u politički život jer je SNS prva politička opcija u Srbiji koja je uvela kulturu u predizbornu trku.

- Kao i kultura i Beograd mora biti iznad politike, zato smo kreirali tim koji se bori za rezultate. Otvoren je Muzej savremene umetnosti, uskoro i Narodni muzej, zgrada filharmonije, muzej grada. Prioritet nove uprave je razvoj svih opština, a ono na čemu ćemo insistirati su sadržaji, da sve što gradimo bude puno ljudi, da imamo svoju publiku i da se borimo za talenat svih mladih umetnika - navela je Jung.

Bonus video:

Miljan Damjanović, intervju

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.