Radojičić: Nećemo ružiti grad predizbornim plakatima, pozivamo ostale da urade isto!
Zoran Radojičić, Foto: Beta/Milan Obradović

apel

Radojičić: Nećemo ružiti grad predizbornim plakatima, pozivamo ostale da urade isto!

Predstavnik te liste Goran Vesić rekao je da je gradska vlast u Beogradu prošle godine sredila 200 fasada, a da je u planu da u naredne četiri godine bude uredjeno još 400..

Objavljeno:

Aktivisti i predstavnici liste, "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" danas će na 10 lokacija u Beogradu očistiti grafite sa fasada zgrada, rekao je prvi na toj listi Zoran Radojičić i dodao da ta lista neće lepiti predizborne plakate po fasadama. "Mi smo se dogovorili da našim plakatima nećemo ružiti grad, da nećemo lepiti predizborne plakate. Pozivamo i ostale učesnike izborne kampanje da na isti način se opredele i da na isti način ne ruže grad u toku kampanje. Tako ćemo pokazati da imamo isti stav i da možemo zajedno da ulepšamo grad", rekao je Radojičić.

Predstavnik te liste Goran Vesić rekao je da je gradska vlast u Beogradu prošle godine sredila 200 fasada, a da je u planu da u naredne četiri godine bude uredjeno još 400, kao i da se ove godine planira sredjivanje 70 fasada u centru Zemuna. On je dodao da će ako ostanu na vlasti nastaviti da šire pešačku zonu u gradu i da će Kosančićev venac biti završen 25. februara.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.